Je website kan je op verschillende manieren uploaden. Standaard is het meest handige met een FTP Client zoals CuteFTP, Core FTP, WS_FTP etc.

De volgende gegevens dienen ingevuld te worden:

FTP host : ftp.jedomeinnaam of het ip-adres van uw account
Username : [zoals opgegeven bij je inloggegevens]
Password : [zoals opgegeven bij je inloggegevens]

Of je kunt een nieuw FTP account aanmaken via Direct Admin.

De locatie waar de website geplaatst dient te worden is de map /public_html.
Via de File Manager in je Control Panel kun je ook files uploaden.

Wil je dit liever niet zelf doen? Stuur dan een mail naar support[@]zavia.nl o.v.v website overzetten.