Heb je een plug-in ge-updated en is je website nu offline? Het kan zijn dat door de update, sommige plug-ins niet meer samen kunnen, of dat de plug-in een probleem veroorzaakt.

Hoe los je dit op? Je kunt een programma downloaden zoals Core FTP. Via je hostingaccount maak je een ftp account aan. Hiermee kun je inloggen om in de bestanden van je website te komen.
Ga naar public html, wp-content, plug-ins, en wijzig de naam van de plug-in (naar bijvoorbeeld 00-pluginnaam) die je hebt geprobeerd te installeren. Probeer daarna weer op de website te komen. Als dat ook niet lukt dan kun je de hele plug-in map uitschakelen en dan proberen in te inloggen. Mocht dat ook niet lukken dan raden wij je aan een professional er naar te laten kijken.