Log in op Mijn Zavia Ga naar 'Diensten' en klik vervolgens op 'Mijn services'.
Klik op de dienst of product die je wilt opzeggen. Klik op  'Vraag opheffing aan'.
Geef een eventuele reden en geef aan of je per direct wilt opzeggen of aan het einde van de termijn.

LET OP: Indien je direct opzegt worden je gegevens ook direct verwijderd en heb je dus geen toegang meer.