Stap 1. Ga naar Mijn Zavia en klik op domeinen.
Stap 2. Klik aan de linkerkant in het menu op verlengen.
Stap 3. Voeg je domeinnaam toe aan de winkelwagen en klik op Afrekenen.
Stap 4. Controleer de winkel winkelwagen en klik vervolgens op afrekenen. Kies de gewenste betaalmethode en klik op betalen.

Je ontvangt een mail met een factuur en order bevestiging. Kies je voor een IDeal betaling, dan ontvang je direct een betaalbevestiging.
Zodra de betaling is verwerkt, ontvang je een bevestiging van een succesvol verlengd is. Mocht je domeinnaam om een bepaalde reden niet verlengd kunnen worden, dan zullen wij persoonlijk contact met je opnemen.

LET OP: Wil je, je domeinnaam automatisch laten verlengen dan kun je dit aanvinken aan de rechterkant. Dit kan alleen als je een krediet op je account hebt staan of in overleg met ons.