Wanneer het SSL certificaat is geïnstalleerd en de SSL verbinding werkt via https://www.jedomein.nl, dan kun je er voor zorgen dat al het verkeer automatisch van http://www.jedomein.nl naar https://jedomein.nl doorverwezen wordt.

Om er voor te zorgen dat bezoekers van je website standaard gebruik maken van een versleutelde SSL / HTTPS, dient je een stukje code te plaatsen in het .htaccess bestand van je website.

Je kunt de de volgende regels code in het .htaccess bestand plaatsen, welke je kunt vinden in de map /domains/jedomein.nl/public_html map via FTP of de filemanager van Direct Admin:

------Forceer HTTPS verbinding geheel domein------##
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} !=on
RewriteRule ^/?(.*) https://%{SERVER_NAME}/$1 [R,L]