Als je website gehackt is, zetten wij deze tijdelijk offline om uitbreiding te voorkomen. Wij zullen je andere inlog gegevens toesturen om het probleem op te lossen. Indien je een onderhoudspakket hebt inclusief fix by hack, lossen wij dit voor je op. Als je dit niet hebt dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Wanneer de hack opgelost is, zullen wij de website weer online zetten. Als je dit niet zelf kunt, kun je een van onze professionals inschakelen. Echter zitten hier wel kosten aan verbonden. Om een professional in te schakelen stuur dan een mail naar support@zavia.nl o.v.v. jedomeinnaam.nl + hack fix.