Zavia vindt het belangrijk om de kans dat jij per ongeluk een spookfactuur betaalt, te verkleinen. Daarom is het handig om te weten hoe een factuur van Zavia er precies uitziet.

Voor een volledig overzicht van jouw facturen log je in op Mijn Zavia. Ga vervolgens naar Facturatie en klik dan op Mijn Facturen.

Is je vraag hier niet mee beantwoordt? Neem dan contact met ons op.

Hoe kun je contact met ons opnemen?
1. Via ticket
2. Via Whatsapp
3. Via Facebook

Was dit antwoord nuttig? 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig (0 Stemmen)