Ga rechts boven in naar account en klik op wachtwoord vergeten. Vul je e-mailadres in die je bij ons hebt gebruikt bij het registreren van je account (mits je deze gewijzigd hebt).
Er wordt een nieuw wachtwoord toegestuurd naar je e-mail. Lukt dit niet? Neem dan telefonisch contact met ons op
 via 085 060 2993 vanaf het telefoonnummer dat bij ons bekend is. Wij helpen je dan om opnieuw in te loggen.