Vraag de verhuistoken op bij je huidige registrar. Je huidige registrar beschikt over het token (uniek identificatienummer) dat je nodig hebt voor de verhuizing van je domeinnaam. Ga bij de registrar na hoe je de verhuistoken kunt aanvragen. Dit verschilt per registrar. De registrar is verplicht om binnen vijf dagen na je aanvraag de token aan jou over te dragen.

Tip: Voor een soepele verhuizing is het handig om de naam van de nieuwe registrar en de verwachte verhuisdatum bij de aanvraag door te geven aan je huidige registrar.
Geef daarna je nieuwe registrar de verhuisopdracht. Je geeft de token die je ontvangen hebt van je oude registrar door aan je nieuwe registrar, zodat de verhuizing in gang gezet kan worden.