Zavia biedt de mogelijkheid met Privacybescherming jouw WHOIS-gegevens af te schermen via Mijn Zavia. Hierbij wordt een back-up van jouw gegevens gemaakt. Zo blijf je onverminderd rechthebbende op de domeinnaam. Privacybescherming kun je direct bij een domeinregistratie bestellen of aanvragen via Mijn Zavia. Volg voor het aanvragen hiervan de volgende stappen:

• Log in op Mijn Zavia.
  • Ga naar 'Support' > 'Contact opnemen'.
  • Geef aan waar jouw vraag betrekking op heeft.
  • Geef in het contactformulier op de volgende pagina aan dat je jouw domeinnaamgegevens met Privacybescherming wilt afschermen.
  • Klik op 'Verzenden'.

Op basis van jouw verzoek schermen wij de WHOIS-informatie voor je af. Nadat de gegevens succesvol zijn afgeschermd sturen wij een bevestiging per e-mail.