Heb je een domeinnaam geregistreerd inclusief hosting maar nog geen inlog gegevens ontvangen? Neem dan contact met ons op via 1 van de hieronder staande opties.

Heb je wel inloggegevens voor Mijn Zavia ontvangen, maar geen inloggegevens voor het Control Panel (Direct Admin)? Waarschijnlijk heb je alleen een domeinnaam aangevraagd en geen ruimte op internet (webhosting). Op de factuur die je van ons hebt ontvangen, staat dan alleen de registratie van een domeinnaam vermeld. Indien je een webhosting pakket bij ons bestelt hebt, ontvang je deze inloggegevens per e-mail.