Een overzicht en de status van jouw facturen vind je op Mijn Zavia. Dit is de online plek voor jouw contact met Zavia.

Facturen inzien in Mijn Zavia
- Log in op Mijn Zavia
- Ga naar 'Facturatie' en klik vervolgens op 'Mijn Facturen'. Hier zie je een volledig overzicht en de status van jouw facturen. Ook kun je hier een kopie van elke factuur downloaden. Dit kun je doen door op het factuur nummer te klikken.