Je kunt betalen met: IDeal, Automatische Incasso (deze dien je wel eerst te activeren), Krediet (deze dien je eerst op te waarderen), Mister Cash, Creditcard, Sofort Banking, Paysafecard, Je kunt handmatig overboeken of je kunt ons vragen om een betaalverzoek.

Bij elk factuur ontvang je een e-mail van ons met de details van het factuur. Ook staat er een link in, om de factuur direct te betalen. Je dient hier wel eerst voor in te loggen.
Heb je meerdere facturen open staan? Dan is het ook mogelijk om ze allemaal in 1 keer te betalen.

Dit kan je doen door te klikken op Facturatie, Mijn Facturen en vervolgens zie je onder facturatie; Betaal alles in een keer staan.