Ben je al klant bij ons? Dan kun je inloggen via 'Mijn Zavia". Ga vervolgens naar Facturen en klik op Offertes. Klik de offerte aan en boven aan zie je Offerte accepteren. Klik op Offerte accepteren. Wij krijgen nu een melding dat de offerte is geaccepteerd.

Ben je nog geen klant bij ons? Maak dan eerst een account aan. De offerte wordt dan gekoppeld aan je account. Vervolgens kun je de bovenstaande stappen uitvoeren. Ook kun je de offerte alvast per e-mail accepteren. Dit doe je door te mailen naar sales@zavia.nl.

Vermeld hierbij:
- je voor en achternaam
- offertenummer
- offerte datum
- geef duidelijk aan dat je akkoord gaat met de offerte
- geef duidelijk aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Zavia
- geef aan welke betalingstermijnen je wilt hanteren (opties die aangegeven zijn op de offerte)