Om te beginnen moet er in outlook een account aangemaakt worden.
Klik bovenaan in outlook op ''Bestand'' en vervolgens op Account toevoegen.
Vul het e-mailadres in en klik op geavanceerde opties.
Klik op account handmatig instellen en vervolgens op verbinding maken en klik op IMAP.

1. Inkomende server: mail.jedomeinnaam.nl
Kies poort: 143
Versleutel methode: Geen
2. Uitgaande server: in-v3.mailjet.com
Kies poort: 587
Versleutel methode: SSL/TLS
3. Vervolgens vink je; voor server uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist aan.
Vink aanmelden met behulp van gebruikersnaam en wachtwoord aan.
Vul de gebruikersnaam en wachtwoord in die je van ons hebt gekregen.
4. Klik vervolgens op volgende, vul het wachtwoord van je e-mailadres in en klik op verbinding maken.
Je account is nu gereed.