Je identiteit instellen via roundcube is erg eenvoudig.

Stap 1. Log in met je e-mail in roundcube (www.jedomeinnaam.nl/roundcube) en vul je e-mailadres en wachtwoord in.
Stap 2. Ga naar instellingen (rechts boven in het scherm) en klik op identiteiten.
Stap 3. Klik op je e-mail adres en stel je naam en handtekening in. (Voor gebruik van html handtekening klik op html ondertekening. Hier kun je ook je logo aan toevoegen).

Stap 4. Als je dat hebt gedaan klik je op opslaan.
Stap 5. Voor overige instellingen zoals; Gebruikersinterface, mailbox weergave, berichtenweergave etc. ga naar Instellingen en kies uit de mogelijkheden.

Kun je niet inloggen of ben je, je inlog gegevens kwijt? Mail dan naar administratie[@]zavia.nl vanaf het e-mailadres dat bij ons bekend is.