Indien je een product/dienst aanschaft, ontvang je een e-mail met daarin de details van de aanvraag en het factuur als PDF bestand in de bijlage. Indien je een maandelijks terugkerende dienst bij ons hebt afgenomen, ontvang je maandelijks per e-mail, de details van het product/dienst met de factuur als PDF bestand in de bijlage.

Ook kun je je facturen altijd inzien via 'Mijn Zavia'. Om di tin te kunnen zien ga je naar; Facturatie - Mijn Facturen. Hier vindt je een overzicht van al je facturen.

Hoe kun je contact met ons opnemen?
1. Via Ticket