Ontevreden over je huidige hostingprovider en wil je overstappen naar Zavia? Dat kan!
Indien je nog geen account bij ons hebt, kun je deze aanmaken via www.mijnklantenomgeving.nl. Je kunt via je account je domeinnaam verhuizen door naar domeinen te gaan en vervolgens op domein verhuizen te klikken. Volg de stappen die worden aangegeven en de verhuizing wordt daarna automatisch doorgevoerd.