Je kunt je Control Panel benaderen via de volgende link: http://www.jedomeinnaam:2222Vergeet er geen http:// voor te zetten anders zal de verbinding niet werken. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in die je per mail hebt ontvangen en klik op inloggen.

Ook kun je inloggen door naar je klantenaccount te gaan. Vervolgens ga je naar diensten en klik je op je webhosting account. Scroll helemaal naar beneden tot je Direct Admin links onderin ziet en klik daarop. Je bent nu ingelogd in je hostingaccount.