Dit verschilt per hostingpakket. Bij de aanschaf van het hostingpakket wordt aangegeven hoeveel e-mailadressen er bij zit.
Een e-mailaccount is bedoeld voor gebruik door aparte personen. Als je bijvoorbeeld 5 personen in je organisatie hebt, kan het handig zijn om ze allemaal een apart wachtwoord en login te geven.
Eventuele uitbreiding is mogelijk.

Is je vraag hier niet mee beantwoordt? Neem dan contact met ons op via een ticket.

 

Was dit antwoord nuttig? 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig (0 Stemmen)