In al onze hostingpakketten bieden wij standaard Softaculous aan. Vanuit Softaculous kun je verschillende programma’s gebruiken om een website of webshop te bouwen. Het meest gebruikelijke voor een website is; Wordpress of Joomla en voor een webshop; WordPress, Magento of Opencard. Uiteraard beslis je zelf welk platform je wilt gaan gebruiken.

Is je vraag hier niet mee beantwoordt? Neem dan contact met ons op via een ticket.

 

Was dit antwoord nuttig? 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig (0 Stemmen)